نگهداری دستگاه تصفیه آب خانگی اسمز معکوس
یکی از نکاتی که در مورد سیستم تصفیه آب خانگی اسمز معکوس یا به اختصار RO وجود دارد این است که مقدار زیادی ناخالصی، فلزات و حتی میکروارگانیسم ها را از آب شما پاک میکند. اسمز معکوس یا به اختصار RO، یک فناوری تصفیه آب است که از یک غشای نیمه نفوذپذیر برای حذف یونها، مولکولهای ناخواسته و سایر ذرات از آب استفاده میکند. این فناوری اولین بار برای شیرین کردن آب دریا در دهه 1950 توسط ایالات متحده استفاده شد. با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه باشید تا با تعمیر و نگهداری دستگاه تصفیه آب خانگی اسمز معکوس بیشتر آشنا شوید.
سیستم اسمز معکوس چگونه کار میکند؟
اسمز معکوس فرآیندی است که در آن آب از طریق یک غشای نیمه تراوا تصفیه میشود. غشای نیمه تراوا دارای سوراخهای بسیار کوچک بوده که فقط آب میتواند از آن عبور کند و آلایندههایی مانند نمکهای محلول، جیوه، کلسیم، آهن و سرب را حذف میکند. در اصل، اسمز معکوس یک راه عالی برای تصفیه آب آشامیدنی است؛ بنابراین شما به آب تازه و تمیز دسترسی خواهید داشت.
برای خواندن مقاله اسمز معکوس چیست و چگونه عمل میکند اینجا کلیک کنید
چگونه آب آلوده میشود؟
بسیاری از مردم میپرسند چطور ممکن است که آب لوله کشی تصفیه شده، اما هنوز این همه مواد بد در خود دارد؟ دلایل زیادی برای این وجود دارد! آب لوله کشی با کلر تصفیه میشود که به مرور زمان میتواند اثرات نامطلوبی بر سلامتی افراد، داشته باشد. زبالههای شیمیایی کارخانهها اغلب به آبهای زیرزمینی ما نشت میکنند. با وجود اینکه آب لوله کشی تصفیه میشود، اما تمام ضایعات شیمیایی را از بین نمیبرد. آفتکشها نیز از زمینهای کشاورزی به آبهای زیرزمینی ما نشت میکنند. میتوان آلایندهها را به مرور زمان تجزیه کرد یا با آب بیشتری رقیق نمود تا جایی که برای مصرف انسان ایمن تلقی شود، با این وجود، آلایندهها همچنان وجود دارند.
برای خواندن مقاله آیا آب شهری نیاز به تصفیه دارد اینجا کلیک کنید
مزایای سیستم تصفیه آب خانگی RO
برخی از مزایای سیستم RO عبارتند از:
- مقرون به صرفه
- نصب راحت
- حذف 95 تا 99 درصد از کل مواد جامد محلول
- بهبود طعم در غذا
تعمیر و نگهداری دستگاه تصفیه آب خانگی RO
به عنوان یک قانون کلی، سیستمهای RO دارای سه مرحله فیلتر یا بیشتر هستند. در اینجا برخی از اطلاعات اساسی تعمیر و نگهداری را که برای اکثر دستگاههای تصفیه آب خانگی اعمال میشود، بیان میکنیم. فیلتر PP، برای حذف خاک، شن، ماسه و سایر رسوبات طراحی شده است. این پیش فیلتر معمولاً هر 4 تا 6 ماه باید تعویض شود. اگر به درستی نگهداری نشود یا طبق برنامه تعویض نشود، پیش فیلتر ممکن است دچار آلودگی یا گرفتگی شود و در نتیجه قادر به محافظت از فیلتر ممبران نخواهد بود. در فاز بعدی از فیلتر کربنی برای حذف کلر و سایر آلایندههای طعم یا بو استفاده میشود. فیلتر کربنی نیز باید هر 6 ماه یکبار تعویض شود. مرحله بعد فیلتر ممبران است. آب از غشای ممبران با فشار حدود 35 پوند بر اینچ مربع عبور میکند. با این سرعت، آب تصفیه خروجی تقریباً دو قطره در ثانیه است. آلایندههایی که توسط غشاء دفع شده، در لوله تخلیه میشوند. فیلتر ممبران باید هر 12 تا 18 ماه تعویض شوند.
در ادامه، یک فیلتر پست کربن اضافه میشود. این مرحله مزه یا بوهای باقی مانده را حذف کرده تا آب آشامیدنی فوق العادهای ایجاد کند. فیلتر پست کربن باید سالی یکبار تعویض شود. در نهایت، برای افزودن املاح معدنی مفید از فیلتر مینرال و برای قلیایی کردن آب از فیلتر آلکالاین استفاده میشود که زمان تعویض این فیلترها نیز 12 ماهه است. البته باید به این توجه شود که طول عمر فیلتر و زمان تعویض بر اساس شرایط آب محلی و مصارف خانگی متفاوت است.
برای خواندن مقاله چه زمانی باید فیلتر تصفیه آب را عوض کنیم اینجا کلیک کنید
ممنون از اینکه تا انتها با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه بودید. شما عزیزان برای ارتباط با کارشناسان گروه بازرگانی ایوا و دریافت مشاوره رایگان میتوانید از طریق صفحه چت آنلاین در سایت رسمی گروه بازرگانی ایوا و یا تماس با شماره 41063000 اقدام کنید.