پمپ دیافراگمی

پمپ دیافراگمی

 عیب یابی و تعمیر پمپ‌های دیافراگمی ‌دستگاه تصفیه آب

پمپ‌های دیافراگمی ‌برای انتقال سیالات استفاده ‌می‌شوند. یکی از کاربردهای رایج آن در دستگاه تصفیه آب است. این پمپ‌ها دارای طراحی ساده و کارکرد آسان هستند که باعث محبوبیت آنها ‌می‌شود. با این حال، تما‌می ‌این ویژگی‌ها باعث نمی‌شود که این پمپ‌ها هیچ گونه خرابی نداشته باشند. آنها نیز مانند سایر پمپ‌های صنعتی از کار ‌می‌افتند. این پمپ‌ها برای اطمینان از عملکرد مناسب باید به درستی نصب و نگهداری شوند. اگر در حین استفاده یا نصب با پمپ‌های دیافراگمی ‌با مشکل مواجه شدید، ‌می‌توانید مشکلات را برطرف کرده و زودتر تعمیر کنید. در این مقاله از گروه بازرگانی ایوا، نکاتی در مورد عیب یابی و تعمیر پمپ دیافراگمی ‌ارائه شده است.

 

برای خواندن مقاله عیب یابی در پمپ دستگاه تصفیه آب خانگی اینجا کلیک کنید

 

شناسایی مشکل

در ادامه، بخشی از مشکلاتی که در پمپ ممکن است، پدید آید، بیان می‌شود:

 

فشار بسیار کم یا بدون فشار

گاهی اوقات، ممکن است شرایط فشار کم یا حتی بدون فشار در پمپ، تجربه کنید. این شرایط، ممکن است ناشی از سرعت ناکافی باشد. اگر سرعت، کمتر از سرعت توصیه شده باشد، ممکن است مشکلات فشار ایجاد شود. در این شرایط، تنظیم مجدد سرعت پمپ بر حسب دور در ثانیه (RPM) به مقدار توصیه شده، بسیار مهم است. اگر فشار برابر با صفر شود یا حتی پس از تنظیم، باز هم پایین بماند، ممکن است مشکلی در قسمت نازل وجود داشته باشد. نازل ممکن است پس از سال‌ها استفاده فرسوده شود. اگر در حین بازرسی، هر یک از این علائم را مشاهده کردید، بهتر است با توجه به شرایط، آن نازل را تعویض کنید یا پمپ را تعمیر کنید.

 

برای خواندن مقاله عملکرد پمپ در دستگاه تصفیه آب اینجا کلیک کنید

 

تاخیر در پمپاژ آب

این رایج ترین مشکلی است که کاربران با آن مواجه هستند. پمپ ممکن است به راحتی آب را پر نمی‌کند یا آب نمی‌کشد. سه دلیل اصلی ‌می‌تواند برای این وجود داشته باشد:

  • مکش هوا

در بسیاری از مواقع لوله یا اتصالات  ممکن است شروع به مکیدن هوا کنند که آب را به سمت عقب ‌می‌راند. این امر باعث تاخیر در پمپاژ ‌می‌شود و مکش بیشتر به دلیل شل شدن اتصالات اتفاق ‌می‌افتد. بنابراین، کل خط مکش باید بازرسی شود تا اتصالات به درستی و ایمن بسته شوند.

  • رگولاتور در حالت فشار

رگولاتور تحت فشار، ممکن است پمپاژ آب را کند سازد. برای اصلاح آن، همیشه تنظیم کننده را در حالت بای پس (by-pass) قرار دهید.

  • لرزش بیش از حد

این یکی از رایج ترین مسائل قابل مشاهده در پمپ دیافراگمی ‌است. پمپ ممکن است در ساعات خاصی از عملکرد، لرزش بیش از حد را نشان دهد. که به دلیل افزایش ضربان دمپر می‌باشد. توصیه ‌می‌شود پس از هر 50 ساعت عملکرد، نبض را بررسی کنید و فشار را مجدداً تنظیم کنید تا لرزش اصلاح شود.

 

برای خواندن مقاله نگهداری دستگاه تصفیه آب خانگی اینجا کلیک کنید

 

فشار برگشتی، افزایش حفره و زمان نگهداری تسریع شده

محدودیت‌های خط سیال یکی از دلایل کلیدی افزایش فشار برگشتی، کاویتاسیون و زمان نگهداری است. اگر ‌می‌خواهید تعمیر پمپ دیافراگمی ‌را به تنهایی انجام دهید، در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما کمک ‌می‌کند محدودیت‌های خط سیال را شناسایی کرده و به موقع آنها را اصلاح کنید.

بررسی کنید که آیا سوپاپ‌ها به طور جزئی یا کامل بسته شده اند؛ اگر هر یک از اینها یافت شد، اطمینان حاصل کنید که دریچه‌ها باز هستند.

گرفتگی یا پیچ خوردگی در خط را بررسی کنید؛ برای این کار، باید جریان سیال را در مناطق مختلف خط لوله دنبال کنید. اگر گرفتگی یا پیچ خوردگی را در هر نقطه شناسایی کردید، باید فوراً آن را از بین ببرید.

نشتی؛ مشابه پمپ‌های صنعتی، پمپ‌های دیافراگمی نیز‌ در برابر نشتی آسیب پذیر هستند. برای عیب یابی پمپ دیافراگمی، همیشه توصیه ‌می‌شود نشتی‌های کوچک و عمده را در سراسر تجهیزات بررسی کنید. اگر نشتی مشاهده شد، به این صورت ‌می‌توانید ادامه دهید:

اطمینان حاصل کنید که قطعات در شرایط کار خوب هستند و فرسوده یا پاره نشده‌اند. قطعات پمپ را در صورت لزوم با قطعات اصلی تعویض کنید.اطمینان حاصل کنید که تمام اتصالات به درستی در سراسر خط بسته شده‌اند.

 

برای خواندن مقاله اهمیت نگهداری از دستگاه تصفیه آب خانگی اینجا کلیک کنید

 

اگرچه نکات عیب یابی پمپ دیافراگمی ‌در این مقاله به شما کمک ‌می‌کند تا مشکلات را شناسایی کنید، اما توصیه ‌می‌کنیم که پمپ را توسط متخصصان تعمیر کنید. همچنین برای جلوگیری از خرابی، لازم است پمپ‌های دیافراگمی ‌را از تامین کنندگان مورد اعتماد تهیه کنید. ربن یکی از ارائه دهندگان پیشرو در پمپ‌های دیافراگمی ‌تصفیه آب در ایران است و کارشناسان ربن از زمان درخواست تا مرحله اجرا با شما همراه هستند.

 

برای خواندن مقاله پمپ دستگاه تصفیه آب خانگی اینجا کلیک کنید

 

ممنون از اینکه تا انتها با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه بودید. شما عزیزان برای ارتباط با کارشناسان گروه بازرگانی ایوا و دریافت مشاوره رایگان می‌توانید از طریق صفحه چت آنلاین در سایت رسمی گروه بازرگانی ایوا و یا تماس با شماره 41063000 اقدام کنید.

اینستاگرام ایوا

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *