فیلتر پلی فسفات

فیلتر پلی فسفات

همه چیز درباره فیلتر های پلی فسفات

دستگاه­ های لباسشویی و ظرفشویی دائماً با آب (به خصوص آب گرم) سر و کار دارند و به همین دلیل املاح داخل آب باعث گرفتگی لوله­ ها، خرابی قطعات و کاهش کارایی دستگاه می­‌شود. فیلتر های پلی فسفات، روشی ساده، موثر و اقتصادی جهت جلوگیری از به وجود آمدن رسوب­ های ناشی از آب های سخت و پیامدهای ناشی از آن در تصفیه آب صنعتی و شهری می‌باشد. با استفاده از فیلترهای پلی فسفات، سختی آب از بین نمی‌رود بلکه به صورت معلق در آب بوده و رسوب نمی‌کند. با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه باشید تا به فیلترهای پلی فسفات بپردازیم.

 

فیلتر پلی فسفات

فیلتر سختی گیر ماشین لباسشویی دارای کارتریج پلی فسفات است. این سختی گیرها در دسته بندی سختی گیرهای شیمیایی قرار می‌گیرند که با تغییر در ساختار شیمیایی آب، میزان رسوب گذاری در لوله‌های آب سرد و گرم را کاهش می‌دهند. اساس کار رسوب گیر پلی ­فسفات بر اساس واکنش شیمیایی کربنات کلسیم و کربنات منیزیم موجود در آب با پلی ­فسفات و تشکیل فسفات کلسیم و فسفات منیزیم است. فسفات کلسیم و فسفات منیزیم در آب محلول بوده و در نتیجه از رسوب گذاری جلوگیری می‌کند. علاوه بر آن، به طور معمول یک لایه توری در بالا و پایین رسوب گیر آب وجود دارد که جلوی ورود ذرات درشت و شن و ماسه را می گیرد.

استفاده از فیلتر پلی فسفات دارای فوایدی به شرح زیر می باشد:

  • نصب سریع و آسان فیلتر
  • هوزینگ کاملاً نشکن و ضد ضربه
  • قابل شارژ بودن پلی فسفات
  • وزن کم
  • قیمت پایین
  • جلوگیری از زنگ زدگی، پوسیدگی و تشکیل رسوب بر روی اتصالات و شیرآلات
 

ضرورت استفاده از فیلتر پلی فسفات

یکی از مشکلات عمده آب شهری که باعث رسوب گرفتن در دستگاه­ های لوازم خانگی و خرابی آنها شده، سختی بالای آب و به اصطلاح گچ در آب می­‌باشد. رسوب عبارت است از تجمع مواد معدنی که از طريق آب لوله کشي وارد منازل و تأسيسات می­‌شود. زمانی که آب گرم شده يا مقداري از آن تبخير گردد، لايه ­هايي از رسوب در جداره­ي لوله ­ها، مخازن و شير آلات تشکيل می‌شود. برای از بین بردن رسوبات هرگز از مواد شیمیایی قوی استفاده نکنید زیرا می تواند به لوله ها آسیب جدی وارد کند. بهتر است از فیلترهای رسوب­گیر پلی فسفات، برای رفع رسوبات لوله ها استفاده کنید. پلی ­فسفات از ایجاد رسوب در دهانه­‌ی شيرها، روشوی­ ها، ظرفشويی­ ها و … جلوگیری می‌‎کند.

 

کاربرد فیلتر پلی فسفات

استفاده از رسوب­گیر پلی فسفات یکی از ساده ترین و کم هزینه ترین روش ­های پیشگیری از رسوب و رسوب زدایی در پکیج، آبگرمکن دیواری، لباسشویی، تصفیه آب ورودی ساختمان و تصفیه آب استخر محسوب می‌شود. همچنین در سیستم­ های لوله کشی برای جلوگیری از خوردگی لوله­ هایی از جنس آهن، گالوانیزه، مس و سرب به کار می رود. از مصارف صنعتی آن استفاده قبل از ورودی دیگ بخارهای کوچک، در لباسشویی صنعتی و ظرفشویی صنعتی، می­توان اشاره نمود.

 

برای خواندن مقاله فیلتر پلی فسفات برای ماشین لباسشویی اینجا کلیک کنید

 

آیا می‌توان از آب دارای پلی فسفات، برای مصارف آشامیدنی استفاده نمود؟

اگر پلی فسفات مورد استفاده در آب، فود گرید (گرید خوراکی ) و در صورت امکان دارای استاندارد NSF 60، باشد، می­توان از آن برای مصارف آشامیدنی استفاده نمود. این استاندارد، حداقل الزامات اثرات بهداشتی را برای مواد شیمیایی، آلاینده‌های شیمیایی و ناخالصی‌هایی که مستقیماً از مواد شیمیایی تصفیه آب آشامیدنی به آب آشامیدنی اضافه می‌شوند، را تعیین می‌کند.

 

تعویض فیلتر

به طور معمول تمام کارتریج­ های پلی فسفات، پس از 6 ماه استفاده، اثردهی خود را از دست داده و باید تعویض شوند. ولی در صورت حل شدن کریستال­ های جامد در محفظه سختی­گیر، تغییر رنگ و یا ایجاد گیاهان سبز رنگ نیز باید اقدام به تعویض فیلتر نمایید. این ایرادات بیشتر در مناطق مرطوب و یا جاهایی که کیفیت آب پایین است، مشاهده می‌­شود.

ممنون از اینکه تا انتها با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه بودید. شما عزیزان برای ارتباط با کارشناسان گروه بازرگانی ایوا و دریافت مشاوره رایگان می‌توانید از طریق صفحه چت آنلاین در سایت رسمی گروه بازرگانی ایوا و یا تماس با شماره 41063000 اقدام کنید.

اینستاگرام ایوا

2 نظر
سید مجید معاشری

سلام. توضیحات مفیدی ارائه کرده اید. ممنونم. چندی پیش پکیج ساختمان دچار مشکل شد و مجبور به ارسال آن برای سرویس شدیم. کارتریج پلی فسفات را که بازکردم، کاملا خالی بود. تاپیش از مطالعه مطالب این سایت، نمی توانستم علت رسوب و زنگ زدگی و خوردگی اتصالات پکیج را درک کنم. اما با دانستن نقش کارتریج پلی فسفات، حدس می زنم که کارتریج مدت ها پیش، تخلیه شده و سبب خوردگی اتصالات و رسوب دهی در لوله ها شده است. روی کارتریج پلی فسفات، به امکان تجدید آن با پلی فسفات خوراکی اشاره شده است. آیا می توانم از فروشندگان افزودنی های خوراکی، “پلی فسفات سدیم خوراکی” خریداری کرده و مستقیما در کارتریج بریزم؟ آیا اندازه ذرات (مش) پلی فسفات سدیم خوراکی اهمیتی ندارد؟ آیا مقدماتی لازم ندارد؟ سپاسگزارم

modirsite

سلام وقت بخیر
با گذشت زمان و مصرف کریستالهای پلی فسفات موجود در کارتریج، بر اثر حل شدن در آب، به اتمام می رسند و محفظه کارتریج خالی می شود. این به میزان آب مصرفی و دمای آب ورودی بستگی دارد. دمای آب ورودی را شرکت سازنده فیلتر تعیین می کند. اما در حالت کلی بهتر است دمای آب ورودی کمتر از 45 درجه سانتیگراد باشد. البته برخی از فیلترهای پلی فسفات وجود دارد که حداکثر دما را 70 درجه عنوان کرده اند.
فیلتر پلی فسفات با گرید خوراکی برای پکیج و آبگرمکن، نیز قابل کاربرد است. و به اندازه کریستالها بستگی ندارد.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *