شیر برقی در دستگاه تصفیه آب

شیر برقی در دستگاه تصفیه آب

شیر برقی در دستگاه آب چگونه کار می کند!؟

از موادری که بسیار در سلامت ما تاثیر گذار است و بدون استفاده از آن ممکن است حداکثر تا چند روز بیشتر زنده نباشیم، آب است. مایه حیات که وجودش زندگی بخش است و به طبیعت جانی دوباره می‌دهد. همه ما وابسته به آب هستیم و به همین دلیل است که نوشیدن آبی سالم و گوارا بسیار مهم است؛ چراکه اگر از آب ناسالم و آبی که دارای ناخالصی‌های متعدد و زیان آور است استفاده کنیم، جان خود را به خطر انداخته‌ایم. استفاده از دستگاه‌های تصفیه آب برای از بین بردن این ناخالصی‌ها، روشی است که در چند سال اخیر بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. با این وجود شناخت از دستگاه‌های تصفیه آب و انواع اجزای آن بسیار مهم است. با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه باشید تا به شناخت شیر برقی در دستگاه تصفیه آب و دیگر بخش های بپردازیم.

 

چرا باید از دستگاه تصفیه آب استفاده کنیم!؟

همانطور که در مقالات قبلی اشاره کردیم، آب شهری که وارد خانه ما می‌شود کاملا سالم نیست و دارای ناخالصی‌های متفاوت است که ممکن است در دراز مدت سلامت ما را به خطر بیاندازند. فاضلاب‌های صنایع و کارخانه‌ها، فلزات سنگین، آلودگی‌های بیمارستان‌ها و همینطور فاضلاب‌های انسانی و حیوانی باعث آلودگی چرخه طبیعی آب شده و ممکن است به آب شهری نیز نفوذ کرده و مقدار کمی از آن وارد چرخه آب خانگی شود. اگر به فکر حفظ سلامت خود و خانواده‌تان هستید، خرید یک دستگاه تصفیه آب را در اولویت اول قرار دهید.

 

وجود شیر برقی در دستگاه تصفیه آب

یکی از مهم‌ترین اعضایی که در دستگاه تصفیه آب مورد استفاده قرار می‌گیرد، شیر برقی است. وظیفه این قطعه قطع آب ورودی به دستگاه در زمانی است که دستگاه خاموش باشد یا مورد استفاده قرار نگیرد. در صورت عدم حضور شیر برقی در صورتی که به هر دلیلی پمپ دستگاه خاموش شود، آب فشار لازم جهت عبور از ممبرین را ندارد و به همین خاطر آب از شیر ورودی وارد دستگاه تصفیه آب شده و از خروجی فاضلاب ممبرین خارج شده، از محدود کننده جریان فاضلاب عبور کرده و وارد مجرای فاضلاب خواهد شد. این کار باعث هدر رفتن آب بسیاری خواهد شد و هزینه بر نیز می‌باشد.

 

نحوه عملکرد شیرهای برقی

در دستگاه‌های تصفیه آب قدیمی از یک چهارراهی قطع کن به جای شیر برقی استفاده می‌شد اما به دلیل خرابی زیاد، این قطعه از دستگاه‌های تصفیه آب حذف و شیر برقی جای آن را گرفت. به دلیل حذف ذرات درشت و محلول در مرحله اول فیلترنیگ، شیر برقی دستگاه تصفیه آب بایستی حتما بعد از فیلتر اول دستگاه تصفیه آب نصب شود. زیرا ممکن است به دلیلی ورود رسوبات، شیر برقی نتواند جلوی عبور آب را بگیرد و به موقع خاموش شدن دستگاه، آب از این قطعه عبور خواهد کرد که این امر سبب هدر رفتن آب از دستگاه تصفیه آب شده و عمر فیلترها را کم می‌کند.

هنگامی که جریان برق وارد سیم پیچ شیر می‌شود، مغناطیسی ایجاد شده و باعث خواهد شد که یک حالت آهنربایی در سیم پیچ ایجاد شود و میله عمل کننده که در انتهای آن یک واشر لاستیکی قرار دارد، به بالا کشیده شده و  در این حالت دریچه آب باز و آب جریان پیدا می‌کند. هنگام قطع جریان برق نیز حالت آهنربایی سیم پیچ از بین می‌رود و فنر بالای میله، آن را به پایین فشار داده و درپوش یا واشر لاستیکی جلوی عبور آب را می‌گیرد و جریان آب قطع خواهد شد.

 

شیر برقی را چگونه نصب کنیم!؟

سیم‌های برق باید به صورت موازی به سیم‌های خروجی از پمپ آب نصب می‌شوند. به صورتی که سیم قرمز رنگ به سیم قرمز پمپ و سیم مشکی به سیم مشکی پمپ آب وصل شود، حتما این سیم کشی شیر برقی باید به صورت موازی باشد؛ چرا که در صورت نصب شیر برقی به صورت سری و یا قرار گرفتن بین سوییچ‌ها ممکن است بعد از خاموش شدن دستگاه بخاطر وارد نشدن آب به دستگاه، دستگاه تصفیه آب دیگر روشن نشود.

 

ممنون از اینکه تا انتها با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه بودید. شما عزیزان برای ارتباط با کارشناسان گروه بازرگانی ایوا و دریافت مشاوره رایگاه می‌توانید از طریق صفحه چت آنلاین در سایت رسمی گروه بازرگانی ایوا و یا تماس با شماره 41063000 اقدام کنید.

 

اینستاگرام ایوا

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *