عملکرد پمپ در دستگاه تصفیه آب

عملکرد پمپ در دستگاه تصفیه آب

بررسی عملکرد پمپ در دستگاه تصفیه آب

پمپ ها نقش های زیادی در تصفیه آب دارند. آنها آب را از یک مکان به مکان دیگر منتقل و فشار بیشتری را ایجاد کرده که گاهی اوقات برای انجام عملکردهای تصفیه مورد نیاز است. پمپ ها برای تزریق مواد شیمیایی تصفیه آب، تامین هوای فشرده و انتقال آب تصفیه شده به محل مصرف استفاده می‌شوند. با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه باشید تا با طرز کار پمپ در دستگاه تصفیه آب آشنا شوید.

 

پمپ‌های اسمز معکوس

دو نوع الکتروپمپ وجود دارد که اغلب در سیستم های اسمز معکوس استفاده می‌شود. بوستر پمپ‌ها به گونه ای طراحی شده‌اند که فشار آب را با ورود به واحد اسمز معکوس (RO) تا حد ایده آل افزایش دهند.

 

برای خواندن مقاله اسمز معکوس چیست و چگونه عمل می‌کند اینجا کلیک کنید

 

پمپ های انتقال (Delivery pump)، گاهی اوقات برای انتقال آب از یک مخزن ذخیره به یک دستگاه مورد نیاز است. به عنوان مثال، برای تغذیه آب تحت فشار به یخچال، یخ ساز یا یک شیر آب سینک. دانستن ظرفیت ممبران اسمز معکوس برحسب گالن در روز، به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید از کدام پمپ استفاده کنید.

 

بوستر پمپ 6800

این پمپ، ممبران را در یک سطح فشار ایده آل راه اندازی کرده و برای ممبران با ظرفیت 50 گالن در روز یا کمتر، مناسب می‌باشد. از دیگر مزایای این پمپ، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • خروجی فشار قابل تنظیم
  • بسیار بی صدا و کاملا اتوماتیک
  • خاموش شدن خودکار به محض پر شدن مخزن
  • نصب بسیار آسان

این پمپ، یک پمپ کار مداوم است که برای چندین سال کار بی صدا و کارآمد طراحی شده است.

 

بوستر پمپ 8800

از نظر ظاهری با بوستر پمپ 6800 یکسان، اما برای ایجاد فشار اضافی برای ممبران‌هایی که بین 50 تا 100 گالن در روز تولید می‌کنند، طراحی شده است.

 

پمپ انتقال

پمپ های انتقال دارای یک سوئیچ فشار داخلی بوده که با رسیدن به یک فشار معین (60 یا 70 پوند بر اینچ مربع (psi) بسته به نوع  پمپ) آنها را خاموش می‌کند. این بدان معناست که آنها زمانی که تقاضا برای آب وجود دارد (به عنوان مثال، هنگامی که یک شیر آب باز می‌شود) پمپ می‌کنند و هنگامی که تقاضا لغو می‌شود (به عنوان مثال، هنگامی که شیر آب بسته می‌شود) به طور خودکار خاموش می‌شوند. اگرچه آنها در اکثر مواقع به خوبی کار می‌کنند، اما ممکن است مجبور شوید یک مخزن تحت فشار کوچک، مانند یک مخزن ذخیره سازی RO، در خط تحویل خود نصب کنید تا از خاموش و روشن شدن متناوب توسط پمپ جلوگیری کنید. معمولاً این کار ضروری نیست، اما بر خود لازم دانستیم که باید به شما هشدار دهیم.

 

اصول کار بوستر پمپ RO

بوستر برای سیستم RO از یک موتور DC به عنوان دستگاه درایو قدرت استفاده می‌کند. پس از روشن شدن برق، روتور موتور می‌چرخد، چرخ چرخان را به حرکت در می‌آورد تا حرکت گریز از مرکز را انجام دهد و سپس دیافراگم را برای انجام حرکت سوق می‌دهد. همزمان، حرکت رفت و برگشتی روی درپوش سوپاپ ایجاد می‌کند. در ادامه، مکش و فشردن متقابل، اتفاق می‌افتد.

با حرکت آب از بالا به پایین، محفظه بوستر (تقویت کننده) یک اثر خلاء ایجاد می‌کند. تحت عمل مکش خلاء، شیر یک طرفه ورودی آب باز شده و آب به داخل محفظه بوستر مکیده می‌شود. هنگامی که موتور تا یک زاویه خاص می‌چرخد، به تدریج حرکت اصلی از بالا به پایین، به حرکت پایین به بالا تغییر کرده و آب مکیده شده با فشار به سمت بالا می‌رود. تحت عمل فشار، آب فقط در جهت محفظه فشار بالا تخلیه شده و هنگامی که فشار از نیروی واکنش شیر یک طرفه خروجی بیشتر باشد، شیر یک طرفه خروجی باز شده و آب به محفظه فشار قوی تخلیه می‌شود.

ممنون از اینکه تا انتها با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه بودید. شما عزیزان برای ارتباط با کارشناسان گروه بازرگانی ایوا و دریافت مشاوره رایگان می‌توانید از طریق صفحه چت آنلاین در سایت رسمی گروه بازرگانی ایوا و یا تماس با شماره 41063000 اقدام کنید.

اینستاگرام ایوا

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *