آب باران

آب باران

چرا نباید آب باران بنوشیم؟!

در دوران کودکی، ممکن است از بازی در زیر باران لذت برده باشید. بسیاری از کودکان دوست دارند، مقداری از آن را بنوشند. ممکن است به نظر برسد که آب باران برای نوشیدن بی خطر است، زیرا آلوده نشده است. اما آیا واقعاً چنین است؟ با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه باشید تا با مضرات آب باران آشنا شوید.

 

آیا نوشیدن باران فوایدی برای سلامتی دارد؟

در مورد مزایای نوشیدن آب باران، ادعاهای زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد این آب جایگزین سالم‌‌تر‌ی برای تقریباً هر منبع آب دیگری است. با این حال، اکثر این ادعاها با شواهد علمی‌ قوی پشتیبانی نمی‌شوند. اگرچه نوشیدن آب باران تمیز می‌تواند یک روش کاملاً سالم برای هیدراته کردن باشد، اما به طور قابل توجهی برای سلامت، مفید واقع نمی‌شود. یکی از ادعاهای متداول برای نوشیدن آن این است که قلیایی‌‌تر‌ از آب لوله کشی است و بنابراین pH خون را افزایش می‌دهد. بدن، دارای یک سیستم کارآمد برای حفظ pH خون در 4.7 است. بسیاری از حیاتی‌‌تر‌ین عملکردهای بدن، به حفظ دقیق سطح pH خون، بستگی دارد و هر گونه انحراف، ممکن است نشان دهنده‌ی یک بیماری جدی باشد.

علاوه بر این، باران معمولا قلیایی نیست. در عوض، کمی‌اسیدی بوده و pH آن در حدود 5 تا 5.5 است. همچنین اگر آن را از محیطی با آلودگی هوای زیاد جمع آوری می‌کنید، ممکن است بسیار اسیدی‌‌تر‌ از آن باشد. در نتیجه، این ادعا نادرست است. سایر ادعاهای رایج در مورد مزایای نوشیدن باران شامل بهبود هضم و حذف موثرتر مواد زائد از بدن است. اینها به طور کلی، فواید نوشیدن آب تمیز هستند و منحصر به آب باران نیستند.

 

برای خواندن مقاله آب سالم یک ضرورت برای حفظ حیات اینجا کلیک کنید

 

ایمنی آب آشامیدنی باران

باران با عبور از جو، آلاینده‌ها‌ی موجود در هوا را به خود می‌گیرد، بنابراین آنقدرها که فکر می‌کنید، خالص نیست. همانطور که باران فرود می‌آید، می‌تواند مواد شیمیایی، باکتری‌ها‌، آلودگی‌ها‌، کپک‌ها‌، گرده‌ها‌ و سایر آلاینده‌ها‌ را جذب کند. در حالی که بسیاری از مردم جهان، از باران به عنوان منبع اصلی آب خود استفاده می‌کنند، آب بارانی که در مناطق بسیار آلوده می‌بارد یا با آلاینده‌هایی مانند فلزات سنگین در تماس است، ممکن است برای مصرف انسان مناسب نباشد. بنابراین، جمع آوری و نوشیدن آب باران توصیه نمی‌شود، مگر اینکه 100٪ مطمئن باشید که برای مصرف انسان تمیز و ایمن است. تحقیقات ایان کازینز نشان می‌دهد که تمام باران، بر روی زمین به دلیل سطوح PFAS یا مواد شیمیایی سمی‌ برای نوشیدن ناامن است.

کازینز و تیمش در این مطالعه، از مناطق بسیار دور افتاده مانند قطب جنوب یا فلات تبت نمونه‌هایی از باران گرفتند. اگرچه این مناطق، در اصل به عنوان دورافتاده و دست نخورده شناخته می‌شوند، سطوح PFAS آنها حدود 14 برابر بیشتر از حد استاندارد است. PFAS با طیف وسیعی از مسائل بهداشتی جدی از جمله سرطان، مشکلات رفتاری و یادگیری دوران کودکی، عوارض ناباروری و بارداری، مشکلات سیستم ایمنی و کلسترول بالا مرتبط است.

 

برای خواندن مقاله زنگ آهن چه مضراتی برای سلامتی دارد اینجا کلیک کنید

 

نکاتی برای افزایش ایمنی آب باران

عوامل مختلفی می‌توانند بر ایمنی باران تأثیر بگذارند، از جمله میزان بارندگی در منطقه جغرافیایی شما، میزان آلودگی هوا، روش‌ها‌ و ابزارهای مورد استفاده برای جمع آوری، تصفیه، آزمایش و ذخیره آب. جوشاندن، فیلتر کردن و تصفیه شیمیایی آب باران می‌تواند به ایمن‌‌تر‌ شدن آن برای مصرف انسان کمک کند. انواع خاصی از باکتری‌ها، ویروس‌ها یا انگل‌ها را می‌توان با جوشاندن آب از بین برد، اما برخی دیگر ممکن است نیاز به روش شیمیایی قبل از نوشیدن آب داشته باشند.

 

برای خواندن مقاله آیا مواد شیمیایی تصفیه کننده آب موثر هستند اینجا کلیک کنید

 

برای از بین بردن آلاینده‌ها‌ی شیمیایی مانند فلزات سنگین، ممکن است نیاز به استفاده از سیستم تصفیه آب نیز داشته باشید. در حالت کلی، مهم نیست که آب آشامیدنی خود را از کجا تهیه می‌کنید، اما بهتر است از سیستم تصفیه تخصصی برای آب مصرفیتان استفاده کنید. استفاده از دستگاه تصفیه آب، طعم آب شما را بهبود می‌بخشد و مواد شیمیایی مضر، باکتری‌ها‌ و فلزات را فیلتر می‌کند. برای پیشگیری از بیماری، آب بارانی که برای مصارف شرب جمع‌آوری می‌شود باید کنترل، ضدعفونی و به طور منظم آزمایش شود. اما بسیاری از کارشناسان، نوشیدن آن را توصیه نمی‌کنند. علاوه بر این، جمع آوری آب باران کافی برای نوشیدن نیز دشوار است. از باران می‌توان برای باغبانی، شستن لباس و آب توالت استفاده کرد،

 

برای خواندن مقاله نیترات موجود در آب سلامتی ما را تهدید می‌کند اینجا کلیک کنید

 

به بیان خلاصه، اگرچه جمع آوری آب باران، راهی آسان برای به دست آوردن آب آشامیدنی به نظر می‌رسد، اما ممکن است همیشه مصرف آن بی خطر نباشد.

ممنون از اینکه تا انتها با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه بودید. شما عزیزان برای ارتباط با کارشناسان گروه بازرگانی ایوا و دریافت مشاوره رایگان می‌توانید از طریق صفحه چت آنلاین در سایت رسمی گروه بازرگانی ایوا و یا تماس با شماره 41063000 اقدام کنید.

اینستاگرام ایوا

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *