تاثیر فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب

تاثیر فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب

تنظیم فشار آب مخزن دستگاه تصفیه آب با فیلتر ممبران

یکی از فاکتورهای بسیار مهم در دستگاه تصفیه آب مخزن آن است که این مخزن‌ها به سه دسته مخزن‌های فلزی، مخزن‌های استیل و پلاستیکی و مخزن‌های تمام پلاستیک تقسیم می‌شوند و اگر بخواهیم مخزنی را به شما معرفی کنیم که در عین حال که از ‌کیفیت بالایی برخوردار است، به صرفه هم باشد، مخزن‌های پلاستیک و فلزی را به شما معرفی می‌کنیم. در این نوع مخازن یک دیافراگم در وسط مخزن وجود دارد و مخزن از دو بخش ذخیره آب و بخش هوای فشرده تشکیل شده و دلیل ساخت مخازن با این طراحی آن است که مخزن بدون مکانیزم‌های پیشرفته و بدون جریان برق بتواند آب داخل مخزن را تا آخرین قطره با فشار مناسب خارج نماید. زمان لازم برای پر شدن مخزن خالی حدود 40 دقیقه است که اگر بیشتر طول بکشد دستگاه تضغیف شده و باید عیب‌یابی شود. اما اگر این زمان از 90 دقیقه بیشتر شد احتمالا مشکل از فیلتر ممبران باشد که در بیشتر مواقع به علت ضعیف شدن فیلتر ممبران این اتفاق می‌افتد. پس بهتر است توسط کارشناسان کاربلد تعویض شود اما شاید سوال پیش بیاید که فیلتر ممبران چیست و کاربرد آن در دستگاه تصفیه آب چیست؟ برای پاسخ به این پرسش مهم با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

 

فیلتر ممبران و کاربرد آن

فیلتر ممبران یکی از مهم‌ترین فیلترهای دستگاه تصفیه آب و به قول معروف قلب این دستگاه است. قبل از وجود این فیلتر ممبران، فیلترهایی وجود داشتند که وظیفه جذب گل و لای و املاح را برعهده گرفته بودند اما دستگاه‌هایی که فیلتر ممبران را شامل می‌شوند از همه نظر ایده آل هستند و عمل تصفیه آب را به طور کامل انجام می‌دهند و قیمت کمتری نسبت به بقیه دستگاه‌های تصفیه آب دارند. فیلتر ممبران انواع مختلفی دارد که در به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

فیلتر ممبران اولترافیلتراسیون(یو اف): فیلترهای اولترافیلتراسیون به فیلترهایی گفته می‌شود که دقت آن‌ها نسبت به ممبران‌ها کمتر است و در مقایسه با فیلترهای الیافی دقت بالاتری دارند و دقت این فیلتر حدود یک دهم میکرون است که باکتری‌ها و ویروس‌ها را از آب حذف می‌کند. درون این فیلترها نی‌های حفره‌ داری وجود دارد که جریان آب از این نی‌ها عبور کرده و ذرات معلق آب به واسطه این حفره‌ها جذب می‌شوند. گاها به فیلتر یو اف تصفیه فیزیکی هم می‌گویند. زیرا این فیلتر بیشتر کیفیت آب را بالا می‌برد اما هیچ تاثیری بر سختی و حذف املاح ندارد، پس به کسانی که به دنبال دستگاه تصفیه آبی بدون حذف املاح و با‌کیفیت هستند، فیلتر ممبران یو اف توصیه می‌شود.

 

برای مطالعه مقاله تفاوت آب معدنی با آب تصفیه شده اینجا کلیک کنید.

 

فیلتر ممبران نانوفیلتراسیون(ان اف): نانو فیلتراسیون آب یکی از روش‌های تصفیه آب است که بر اساس غشای نیم تراوا عمل نموده و از نظر کارایی از اولترافیلتراسیون بهتر است. تصفیه آب به روش نانو فیلتراسیون بسیار مقرون به صرفه‌تر از اسمز معکوس است. نانو فیلتراسیون به روشی گفته می‌شود که جریان آب با فشار الکتریکی از غشای نیم تراوا و بارور از حفره‌ها عبور کند.

 

فیلتر ممبران آر او: این فیلتر بیشتر در دستگاه‌های آب شیرین‌کن استفاده می‌شود و در شیرین‌سازی آب نقش بسزایی دارد.

 

علت کاهش فشار آب در طول زمان

2 حالت می‌تواند دلیل این اتفاق باشد یکی از این دلایل پاره شدن دیافراگم مخزن است که در این حالت آب به قسمت ذخیره هوا وارد شده و در حالی که مخزن پر از آب است و بسیار سنگین شده، قسمت ورودی هوای آن را چک کنید و با دست یا شی ای نوک تیز آن را فشار دهید و اگر به جای هوا آب استخراج شد، متوجه می‌شویم که دیافراگم به طور کلی پاره شده است و در این حالت قابل تعمیر نمی‌باشد و باید به فکر تهیه یک مخزن جدید باشید.

 

در حالت دوم با گذشت زمان هوای مخزن کاهش می‌یابد و مخزن نیاز به شارژ مجدد دارد. در این حالت مقدار کمی از هوای مخزن با جریان آب خارج می‌شود و برای آن‌ که متوجه نقص دستگاه شوید می‌توانید شیر آب ورودی به دستگاه را ببندید و شیر روی سینک را باز نمایید و بگذارید آب مخزن خالی شود. در آخر متوجه می‌شوید که هنوز مقداری آب داخل مخزن است که به دلیل کمبود فشار مخزن آب خارج نمی‌شود و مقداری آب درون آن باقی مانده است در این صورت شما باید مخزن آب را با یک تلمبه هوا مجددا شارژ کنید.

 

ممنون از اینکه تا انتها با این مقاله از گروه بازرگانی ایوا همراه بودید. شما عزیزان برای ارتباط با کارشناسان گروه بازرگانی ایوا و دریافت مشاوره رایگاه می‌توانید از طریق صفحه چت آنلاین در سایت رسمی گروه بازرگانی ایوا و یا تماس با شماره 41063000 اقدام کنید.

اینستاگرام ایوا
1 نظر
Ali

چه نوع فیلتر ممبرانی برای دستگاه مناسبه؟

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *